OnePlus Band е първата фитнес гривна на компанията OnePlus

1
320

Компанията OnePlus официално представи своето първо електронно устройство за носене – фитнес гривната OnePlus Band. Устройството има много добър AMOLED дисплей, дълго време на автономна работа и различни функции за мониторинг на фитнеса и състоянието на здравето.

Новата фитнес гривна е оборудвана с 1,1 инчов сензорен AMOLED дисплей с резолюция 126х294 пиксела. Потребителят може да променя изображението на екрана с помощта на тапети и различни интерфейси. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 100 mAh, като производителят подчертава, че това е достатъчно за 14 дена автономна работа. Зареждането на OnePlus става чрез жично USB-A устройство. Фитнес гривната има защита от вода и прах от клас IP68 и може да бъде потопена във вода до 5ATM.

Фитнес гривната може да бъде синхронизирана с всяко устройство работещо под управлението на Android 6.0 и нагоре. За записването и анализа на различните данни е необходимо използването на приложението OnePlus Health. Връзката със смартфона става чрез Bluetooth 5.0 LE.

Що се отнася до здравето, OnePlus Band разполага със сензор на честотата на пулса, SpO2 сензор, 3-осев акселерометър и може да извършва мониторинг на качеството на съня. Гривната автоматично разпознава и записва най-различни тренировки: бягане на закрито и открито, използване на тренажор, гребане, бягане, плуване, йога и бадмингтон. Устройствата заедно с каишката тежи 22,6 грама, а неговите габаритни размери са 40,4×17,6×11,95 мм.

Цената на OnePlus Band е $34.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари