Очаква се редица големи доставчици на смартфони да вземат участие в Барселона следващия месец, за да покажат последните си иновации и готови флагмански продукти, но само няколко вече са потвърдили времето и датите на тези вълнуващи съобщения за MWC 2019 досега.

Сега можете да добавите Oppo към този кратък списък, като следващото „иновационно събитие“ на компанията официално ще бъде насрочено за 15:00 ч. на 23 февруари. Не е голяма тайна какво Oppo планира да представи два дни преди официалния старт на мобилния световен конгрес за 2019 г. На база на Twitter поста, използван за създаване на ентусиазъм и оживление около иновационното събитие, можем да заключим, че акцентът в шоуто ще бъде новата технология за 10-кратното оптично увеличение.

Според Орро, ще искате „да се доближите“ и да разгледате новаторската технология за увеличаване на 10x без загуба на качество, която всъщност направи своя официален дебют в Китай миналата седмица. За съжаление, една „международна“ демонстрация на най-голямото в света изложение на мобилната индустрия в Барселона не означава непременно, че комерсиално достъпно устройство, използващо това уникално решение за тройна камера, вече се задава. А да не говорим изобщо, че ще бъде достъпно за западните пазари.

Това, разбира се, може да се случи, но някои от вас може би си спомнят как Oppo загатна за 5x технология за увеличаване още на MWC 2017, без в крайна сметка да успее да интегрира това в продукт, който хората всъщност могат да купят.

От друга страна, има други неща, които може да очаквате от Oppo на 23 февруари, включително нова „технология за разпознаване на оптични пръстови отпечатъци“, разработена в партньорство с ветерана Synaptics, която има за цел значително да разшири областта, в която бъдещите телефони ще могат да сканирате пръстовия си отпечатък за безопасно отключване и разрешение за мобилно плащане.

Има и голям шанс Oppo да е готова с повече подробности относно плановете си за сгъваеми и 5G устройства за Европа, така че определено ще искате да държите под око това вълнуващо събитие на 23 февруари.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за