Oppo Find X3 Pro ще има три уникални особености: 10-битов дисплей, иновативен NFC и качествена камера

1
635

Очаква се Oppo Find X3 Pro да стане един от най-технологичните смартфони за 2021 година.

Oppo се готви да представи на пазара третото поколение на експерименталната серия смартфони Find X, която ще включва три модела. Най-интересният от тях се очаква да бъде Find X, който ще предложи големи технологични иновации. Информацията е на авторитетният Еван Блас, който досега не е забелязван да публикува неверни данни.

Според тази информация, един от слоганите на смартфона Oppo Find X3 Pro ще бъде „Пробуди светлината„, който подсказва, че този флагман ще получи един от най-добрите дисплей на пазара. Това ще бъде 10-битов екран с размер на диагонала 6,7 инча и резолюция 3216 х 1440 пиксела. Кадровата честота ще се променя адаптивно в диапазона от 10 до 120 Hz, както е при Samsung Galaxy S20 Ultra.

Oppo Find X3 Pro няма да бъде просто един от флагманите, базиран на новия чип Snapdragon 888, понеже ще предложи много добра основна камера. Тя ще бъде четворна, като двата оптични сензора ще са Sony IMX766 с резолюция 50 мегапиксела. Третият сензор ще има разделителна способност 13 мегапиксела и телефото оптика с възможност за оптично увеличение без загуби. Резолюцията на четвъртия фотосензор ще бъде 3 мегапиксела с оптика за макро снимки с невероятно 25 кратно увеличение.

Друг характерен момент на Oppo Find X3 Pro ще бъде използването на иновативен NFC чип, разполагащ с двойна антена, която дава възможност за извършване на безконтактни разплащания независимо от ориентацията на мобилното устройство.

Очаква се Oppo Find X3 Pro да работи под управлението на операционната система Android 11 с фирмения потребителски интерфейс ColorOS 11.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари