Брайън Шен, вицепрезидент на Oppo, загатваше прочутото 10-кратно увеличение на оптиката на телефон на компанията през последните няколко седмици и всички слухове доведоха до това, че Oppo Reno е този модел. Днес обаче официалните реклами на телефона бяха забелязани на китайския уебсайт JD.com и няма никаква тройна настройка на задната камера. Можем да видим само предната камера без прорез, заедно с повече или по-малко стандартна двойна задна камера и някои фантастични цветове и уникални дизайнерски елементи.

Oppo Reno вече беше потвърден, че ще има разцветка в пурпурно, розово, зелено и черно, но това е първият път, в който виждаме как ще изглеждат цветовете (изглежда, че предишните рендери са били просто макет). Можем да видим само два обектива на гърба, един от които може да бъде 48 MP, а другият може да бъде с широкоъгълна апертура или сензор за дълбочина.

Предният панел изглежда има само малък долен прорез и леко извити ръбове отстрани на екрана, вероятно 2.5D извит AMOLED панел със скенер за пръстови отпечатъци отдолу. Вече видяхме, че селфи камерата ще се издига от върха по най-необичайния начин, а оттам идва и липсата на всякакви прорези.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за