Oppo X903 – бизнес смартфон от Китай

2
13

Китайските производители прекрасно разбират, че за да могат успешно да се конкурират на пазара на мобилни устройства, продуктите, които създават, трябва да бъдат не само евтини, но и интересни за потенциалните им купувачи. Например, такива като смартфона Oppo X903.

Oppo X903 е изпълнен във форм фактор на хоризонтален QWERTY слайдър. Наличието на пълноценна хардуерна клавиатура позволява на производителя да позиционира апарата като модел от бизнес клас. Той е задвижван от процесор с тактова честота 1 GHz и работи под управлението на операционната система Android 2.2, чийто потребителски интерфейс е бил леко видоизменен от компанията Oppo.

Смартфонът Oppo X903 е оборудван с 4-инчов сензорен IPS дисплей, произведен от японския концерн Hitachi, който може да разпознава до десет едновременни докосвания, както и с 8-мегапикселова камера, 3D ускорител, безжични модули Wi-Fi 802.11b/g и Bluetooth и GPS приемник. Теглото на устройството е 200 грама.

За съжаление, информацията относно ориентировъчната цена на смартфона Oppo X903, както и това, дали и кога ще се появи той на европейския пазар, остава неизвестна.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
sliderum
sliderum

В Китай вече е оценен!

Ето и цената, включително и приблизителната в долари:

2780 Chinese yuan = 434.9866 U.S. dollars

IvanTheChemist
IvanTheChemist

Ако беше с 2.3 на Андроид и n WiFi стандарт щеше да е много силен, дори в България. Xperia mini pro е с 3 инчов дисплей и върви до 550 лева. Този излиза към 600, което е силно конкурентно.