OUKITEL стартира масови продажби на своята продукция: цените започват от $69,97

2
822

OUKITEL наскоро започна продажбите на своя великолепен смартфон WP5000 с много добра защита от неблагоприятните външни условия.

Във връзка с това, OUKITEL намали цените на останалите устройства и започна тяхната разпродажба. Компанията свърза в едно няколко магазина в Aliexpress, за да може още този месец да започне продажбите на своята фирмена електроника. Цените варират от $69,74 до $280, съответно за смартфоните от начално ниво до водещите модели от висок клас. В разпродажбата се включиха 12 от най-известните ритейлъри.

Най-ниски са цените на C-серията. Това са смартфоните OUKITEL C8 и C8 4G. Единият поддържа само 3G мрежите, а другият и 4G. Това са първите телефони от начален клас с 18:9 екрани, станали популярни в целия свят.

В серията U можем да видим OUKITEL U18 – най-популярното iPhone X копие. както и много известните модели U16 MAX и U11 Plus. Смартфонът U16 MAX е първият модел на OUKITEL с голям дисплей, а U11 Plus е първият смартфон на OUKITEL с 5,7-инчов екран. Продава се и безрамковия MIX 2.

Смартфоните OUKITEL K с мощни батерии са най-популярната фамилия телефони на OUKITEL. Те са и основните действащи лица на бранда. Ако искате смартфон с дълга автономна работа, най-добре е да изберете модел от серията OUKITEL K.

Цените по време на голямата априлска разпродажба на OUKITEL са следните:

По-подробна информация за разпродажбата е публикувана в уеб-страницата на магазина на OUKITEL.

Флаш продажбите стартираха днес, на 25 април и ще продължат до 2 май. От някои модели има ограничени количества и е добра идея да се побърза с поръчките.

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
2 Автори на коментарите
kelizhouGalaxyNote8King Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
GalaxyNote8King
GalaxyNote8King

Там сме

kelizhou
kelizhou

Здравейте, oukitel серия мобилни телефони са много добри, аз наистина харесвам този продукт, този продукт е много евтин на coolicool, аз съм много щастлив да купя този телефон