OUKITEL стартира масови продажби на своята продукция: цените започват от $69,97

2
880

OUKITEL наскоро започна продажбите на своя великолепен смартфон WP5000 с много добра защита от неблагоприятните външни условия.

Във връзка с това, OUKITEL намали цените на останалите устройства и започна тяхната разпродажба. Компанията свърза в едно няколко магазина в Aliexpress, за да може още този месец да започне продажбите на своята фирмена електроника. Цените варират от $69,74 до $280, съответно за смартфоните от начално ниво до водещите модели от висок клас. В разпродажбата се включиха 12 от най-известните ритейлъри.

Най-ниски са цените на C-серията. Това са смартфоните OUKITEL C8 и C8 4G. Единият поддържа само 3G мрежите, а другият и 4G. Това са първите телефони от начален клас с 18:9 екрани, станали популярни в целия свят.

В серията U можем да видим OUKITEL U18 – най-популярното iPhone X копие. както и много известните модели U16 MAX и U11 Plus. Смартфонът U16 MAX е първият модел на OUKITEL с голям дисплей, а U11 Plus е първият смартфон на OUKITEL с 5,7-инчов екран. Продава се и безрамковия MIX 2.

Смартфоните OUKITEL K с мощни батерии са най-популярната фамилия телефони на OUKITEL. Те са и основните действащи лица на бранда. Ако искате смартфон с дълга автономна работа, най-добре е да изберете модел от серията OUKITEL K.

Цените по време на голямата априлска разпродажба на OUKITEL са следните:

По-подробна информация за разпродажбата е публикувана в уеб-страницата на магазина на OUKITEL.

Флаш продажбите стартираха днес, на 25 април и ще продължат до 2 май. От някои модели има ограничени количества и е добра идея да се побърза с поръчките.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари