OUKITEL C15 Pro+: смартфон с 3 GB RAM, 32 GB ROM и цена едва $75

6
932

Смартфонът OUKITEL C15 Pro, базиран на MT6761 излезе на глобалния пазар през месец февруари тази година, а сега OUKITEL ще представи на пазара усъвършенствания C15 Pro+ с цена само $75. Това е още едно прекрасно допълнение на С серията смартфони на OUKITEL. В новия C15 Pro+ са направени подобрения в спецификациите, без да има увеличение на цената. Телефонът C15 Pro+ се очаква да стане голям хит при смартфоните от начално ниво.

C15 Pro+

OUKITEL C15 Pro+ е оборудван с 6,088-инчов дисплей с капкообразен прорез за предната камера и съотношение на страните 19:9. Екранът е защитен със закаленото стъкло марка Asahi glass 2 и заема 85,5% от площта на предния панел. Смартфонът се базира на по-бързата система върху чипа MediaTek MT6761 с четири процесорни ядра, работещи с тактова честота 2 GHz. Другата разлика от предишния C15 Pro е увеличената памет – 3 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Увеличаването на RAM и ROM не само дава възможност за съхраняване на повече снимки и музика, но и подобрява многозадачната работа, и дава по-висока скорост и плавност на интерфейса и на приложенията.

Основната камера е двойна, с резолюция 8+2 МР, а резолюцията на предната камера, поставена в капкообразния прорез е 5 МР. Отключването на OUKITEL C15 Pro може да стане както чрез скенера за пръстови отпечатъци на задния панел, така и чрез разпознаване на лицето. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3200 mAh, достатъчен за един ден автономна работа. Устройството работи под управлението на операционната система Android 9.0 Pie. Предлагат се модели с черен, лилав и преливащ цвят на корпуса.

Продажбите на C15 Pro+ са обявени за началото на месец юли при цена $74,99. Но при предварителните продажби, OUKITEL ще предложи голяма отстъпка. Каква мислите, че трябва да е цената на този смартфон, за да се продава добре?


Платено съобщение

6
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
4 Отговори на коментарите
5 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Гошо
Гошо

Човек не ти ли омръзна да пишеш за тия кошници през ден?

Бай Курти
Бай Курти

И на него му е омръзнало, питаш ли го, ама като плащат, няма как. 😁😁😁😂

Бернар Лозие
Бернар Лозие

Момчета, само ми кажете какво работите вие, та да ви намеря една торба кусури! Проблем?

бай курти
бай курти

Дори и подробно да ти го обясня, пак няма да ти стане ясно, така че няма смисъл!

Shot
Shot

хахаааааа…. И с няколко нефатални компромиса върши същото което прави и 20 пъти по-скъп телефон. Ама кво да се прави, тоя свят се движи от суетата.

бай курти
бай курти

И ти си прав!