OUKITEL lab направи нови тестове на смартфона OUKITEL K10000 MAX, с които бе проверен разхода на електрическа енергия при нормална ежедневна употреба.

Тествана е работата на телефона при нормална ежедневна употреба: масова онлайн игра, запис на видео, телефонни разговори, позвънявания, изтегляне на филми, музика и гледане на онлайн видео.

Консумацията на електрическа енергия на OUKITEL K10000 MAX става по график, в който е програмирано през първите 10-15% от времето, батерията да се разрежда бавно, а след това се преминава към стандартния режим на консумация. Тестът е следният: 30 минути онлайн игра MOBA – King of Glory, 30 минути записано в телефона видео, 30 минути разговори чрез Wechat, 30 минути стриймван холивудски филм, 30 минути стрийм музика от Google Play Music и 30 минути манга ONE PIECE. Всичко описано дотук заема целия екран, а яркостта е настроена на максимум и това е режимът с най-голяма консумация на енергия.

След 3 часа непрекъсната автономна работа, мощността на батерията пада само с 5%. Това със сигурност ще успокои всички, които се притесняват когато зарядът падне под 50%. И наистина, смартфонът K10000 MAX може да се използва без никакви притеснения, понеже разполага с мощна 10 000 mAh батерия.

Масовите продажби на OUKITEL K10000 MAX стартират на 12 септември. В официалния уеб-сайт на OUKITEL може да се види, че цената на смартфона е $249,99, но в началото устройството ще се продава с промоционална цена $199,99. Очаквайте кода на електронните купони, които ще ви дадат отстъпка от $50.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари