OUKITEL K7 Power идва: 10 000 mAh батерия и голям 6-инчов дисплей

4
1061

На първи октомври, по време на националният празник на Китай, OUKITEL обяви своя нов смартфон OUKITEL K7 Power – усъвършенствана версия на предишния K7. Със своя голям 6-инчов дисплей и мощна 10 000 mAh батерия, K7 Power предлага на потребителите телефон с много добри параметри при една много приятна цена.

K7 Power е оборудван с 6-инчов дисплей с резолюция 1440х720 пиксела и съотношение на 18:9. Също като при K7, рамата на устройството е направена от лека и здрава магнезиева сплав, а задният панел е покрит с отлична имитация на естествена кожа. Тези особености осигуряват ергономичността и удобството на използване на новия смартфон. Чрез комбинация от най-нови технологии и перфектна изработка, K7 Power е един елегантен и уникален смартфон.

Захранването на K7 Power се осигурява от мощна 10 000 mAh батерия, като с технологията за интелигентна консумация, смартфонът издържа цяла седмица с едно зареждане. Двете основни разлики между K7 и K7 Power са резолюцията на дисплея и капацитета на паметите. K7 има 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск, докато K7 Power разполага с 2 GB RAM и 16 GB вградена памет. Разбира се, цената на K7 Power ще бъде много по-ниска от тази на K7.

OUKITEL възнамерява да предложи новия K7 на пазара през месец октомври. За да научите повече за този интересен смартфон, посеете уебсайта на OUKITEL.


Платено съобщение
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
4 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари