Pixel 2 ще получи свои собствени безжични слушалки, като AirPods

0
79

AirPods от Apple – това е много успешен продукт, който Apple частично създаде като средство за защита срещу проблема със слушалките за iPhone 7. Apple получи основната част от критиките за новата тенденция в смартфоните да няма конектор за слушалки, дори и въпреки факта, че различните производители на устройства едновременно премахнаха звуковия 3,5 мм порт. Apple коригира относително проблема, като купувачите на iPhone 7 получиха Lightning адаптер и слушалки безплатно, а също пусна и собствени безжични такива (виж ревюто).

Година по-късно, изглежда, че Google ще пусне свои слушалки, за да отстрани подобния проблем и с Pixel.

Pixel 2 няма да има 3,5-мм порт и това бе казано в много съобщения, но най-новата история показва, че кодът скрит в приложението на Google за Android, съдържа връзки към слушалките Bisto, които изглежда са създадени от Google.

При проучване на новата версия на приложението от Google за Android, порталът Android Police е намерил по-открити следи за Bisto. Не бяхме сигурни, дали слушалките Bisto ще са жични или безжични след появата на последния теч, въпреки, че за Google има повече смисъл да се фокусират върху безжичните слушалки, а не върху жичните.

Android Police са намерили код в приложението на Google, който показва, че ще може да се вижда нивото на батерията на слушалките Bisto всеки път, когато те се свързват с вашия телефон. Това е много важен знак, защото той потвърждава, че слушалките ще работят на батерии, т.е. имаме работа с безжични слушалки.

Кодът също така съдържа редове, показващи, че слушалките Bisto ще работят с Google Assistant и ще съдържат различни физически бутони за взаимодействие с телефона, с който те са свързани.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари