16 C
София

Pixel 4a и Pixel 5 ще са първите телефони на Google, които поддържат 5G

Най-четени

Изненада! Следващата версия на бюджетния Google Pixel телефон ще е едно от двете нови устройства, които ще се сдобият с поддръжка на 5G свързаност. Странно е, че съществуваш модел ще получи този ъпгрейд, вместо да видим нов такъв, макар и пак от идентичен ценови клас.

Ще попитате защо съществуващ модел? Да, Pixel 4a е във фаза предварителна поръчка, но до броени дни ще бъде на пазара. Освен това, той трябваше да се появи преди няколко месеца. Когато 5G версията бъде пусната още няколко месеца ще са в историята.

За Pixel 4a може да се каже много, но то вече е известно, защото устройството ще излезе на 20 август, разбрахме от Google. Ако търсите телефон с добър живот на батерията и евтин хардуер, който може да осигури прекрасни снимки, това е един от вариантите.

5G версията на 4a ще се появи през есента, на цена от $499

Цената на стандартния 4a модел ще е $349, което значи, че поскъпването няма да е много минимално. Ако все пак погледнем през призмата на 5G устройствата обаче, цената не е никак висока.

Разбира се, Pixel 5 също ще влезе в ерата на 5G. За устройството знаем само, че ще се появи в приблизително същия времеви прозорец като 4a 5G.

Компанията обещава да даде повече информация в следващите месеци. Очакваме двата нови 5G смартфона от Pixel семейството да се появят в САЩ, Канада, Великобритания, Ирландия, Франция, Германия, Япония, Тайван и Австралия по официалния ред.

Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Sony WF-1000XM4 – най-добре звучащите шумопотискащи безжични слушалки

Новите шумопотискащи слушалки от висок клас на Sony бележат голям напредък спрямо предишното поколение на марката, но и спрямо конкуренцията. Това са Sony WF-1000XM4....

Подобни новини