Докато американските, южнокорейските и японските корпорации са заети със създаването на най-нови смартфони за мобилния пазар, в Русия се появи нов бранд, предлагащ смартфона Pixelphone M1.

Мобилното устройство вече се рекламира в онлайн магазините и неговият официален анонс ще се състои след една седмица, а в уеб-сайта на бранда е стартирани обратното броене до началото на анонса.

Пазарните анализатори са на мнение, че Pixelphone всъщност е брандът Ulefone, само че за руския пазар. На едно от изображенията на новия смартфон се вижда, че Pixelphone M1 удивително много прилича на Ulefone Mix 2 и на задния панел дори се вижда логотипа на китайската компания. Всъщност Pixelphone M1 е създаден от руска компания, но се произвежда в Китай.

От представените тийзъри можем да разберем, че Pixelphone M1 има безрамков дисплей със съотношение на страните 18:9, двойна основна камера, скенер за пръстови отпечатъци на гърба, като задният панел е направен от закалено стъкло. Устройството работи под управлението на операционната система Android 7.0 Nougat. Останалите особености ще разберем след малко повече от 6 дни.

Производителят специално подчертава, че Pixelphone M1 ще струва по-малко от 10 000 рубли или около $177.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари