PSP емулатор за Android (в разработка)

1
262

Искате ли най-после да можете да играете любимите си игри за PlayStationPortable на своя Android телефон? Е, все още не можете, но можете да поиграете някои по-обикновени игри.

Проекта PPSSPP, обаче може съвсем скоро може да превърне желанието Ви в реалност. Това е емулатор, пренасящ игрите за PSP за игра към други палтформи. В момента е във версия 0.2, което е най-ранна тестова версия и засега няма игри, които да са напълно съвместими с него.

Според разработчика (един от основателите на браузъра Dolphin – бел. ред.) някои игри могат да се играят без проблеми, като Puzzle Bobble Deluxe и Pinball Fantasies. 3D игрите обаче, няма да Ви покажат нещо повече от началния екран.

Ако желаете да следите развитието на проекта, а защо не и да помогнете, можете да влезете на официалния сайт тук. Можете да изтеглите приложението за Android от тук (разбира се, то е безплатно). Има версия на емулатора още за Windows, Linux и OS X, за които има информация на сайта. Отдолу можете да видите и видео с работата на емулатора върху Android смартфон.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари