Realme X2 Pro: датата на анонса и подробности за характеристиките

2
665

Компанията Realme официално обяви плановете си да представи на пазара най-евтиният смартфон с флагманската система върху чипа Snapdragon 855+, Това е мобилният телефон Realme X2 Pro, а сега стана ясно, че неговият анонс ще се състои на 4 октомври тази година.

Освен че съобщи датата на представянето на Realme X2 Pro, компанията сподели, че телефонът ще има дисплей с широк формат и малък капкообразен прорез в екрана за предната камера. И още, честотата за обновяване на кадрите ще бъде 90 Hz.

Друго безспорно преимущество на Realme X2 Pro е поддържаната технология за бързо зареждане. Тя носи името Oppo Super VOOC и осигурява 65 W зарядна мощност.

Смартфонът ще има четворна основна камера главен оптичен сензор Samsung ISOCELL Bright GW1 резолюция 64 МР и светлосила f/1.9. Останалите фотосензори са за портретни снимки, с телефото оптика с 20х оптично увеличение без загуби и с широкоъгълна оптика с ъгъл на виждане 115 градуса, която е подходяща за макроснимки. Четворната камера ще поддържа 60х хибриден зум. Поддържа се боке ефекта.

Компанията възнамерява да представи новия Realme X2 Pro не само в Индия и Китай, но и в Европа. Пазарният успех на мобилното устройство ще зависи най-вече от неговата цена, а Realme е добре известна със своите много агресивни цени,

2
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
нддд
нддд

Продават ли се в БГ тези телефони?

Симеон
Симеон

Още не е на пазара.По принцип като излезе телефон в Китай до 3 месеца може да си го купиш без проблем