4.2 C
София

Research In Motion анонсира конферентния софтуер BlackBerry Mobile Conferencing

Най-четени

Research In Motion анонсира безплатния софтуер BlackBerry Mobile Conferencing, разработен от компанията и предназначен за организиране и провеждане на конференции без наличието на специализирано оборудване или допълнителни знания и умения от страна на потребителите. От канадската компания заявиха, че ако корпоративните потребители поне от време на време прибягват до използването на конферентна връзка, новата програма би могла да им бъде от полза.

Функционалността на новия продукт позволява не само осъществяване на самата връзка, но и разширено планиране на конференции, което може да бъде свързано с конвенционален календар или органайзър. Новото приложение работи по стандартен алгоритъм – потребителят трябва или да отговори на входящото повикване, или да се обади на специален номер и да въведе код за достъп.

Сред допълнителните функции на програмата могат да се отбележат възможността за автоматично повторение на повикването в случай на разпадане или прекратяване на връзката, допълнителната защита на конферентните разговори, автоматичното изпращане на покани за участие в конференцията, както и възможността за интеграция с конферентни приложения на трети страни, предоставяни от специализирани доставчици.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини