RIM готвят още две устройства с BlackBerry 10

0
27

Както вече знаем, RIM ще представят новата си операционна система BlackBerry 10 на 30 януари. Все още не е ясно с какъв точно смартфон ще бъде демонстрирана новата платформа, но повечето анализатори смятат, че това ще е BlackBerry Z10 – модели, чиито спецификации публикувахме още в края на декември. Изглежда обаче от канадската компания са приготвили още две устройства, които ще работят със същата операционна система.

Едното е смартфон с наименование RFF91LW, за което не знаем почти нищо, освен, че е предназначено за продажба в търговската мрежа на американския оператор AT&T и че поддържа LTE. Моделът поддържа и GSM мрежи, както и няколко международни честоти, което означава, че може би ще се продава и извън американския пазар. Според някои, това може да е просто разновидност на Z10, а според други, RFF91LW е нищо повече от смартфон направен само за тестване на нови приложения.

Второто устройство е обвито в още повече мистерия. То се нарича RFH121LW и дори не знаем дали е смартфон или друго мобилно устройство. Единственото, с което разполагаме, е изображението по-долу.

Да се надяваме, че ще разберем повече информация за устройствата по-късно този месец.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари