RIM разкриха детайли за музикалната услуга в BlackBerry 10

0
23

Преди известно време стана ясно, че RIM са сключили споразумение с фирмата 7digital, които ще доставят съдържание до потребителите на BlackBerry 10. Едва сега обаче от канадската компания решиха да разкрият повече детайли относно това съдържание. Най-важната информация касае новото старо приложение BlackBerry World (което преди се казваше BlackBerry App World).

В BlackBerry 10 приложението ще съдържа „богат каталог от песни, както и филми и ТВ предавания, които ще достигат потребителите в същия ден, в който са пуснати и в останалите услуги за разпространение на видео. Подобно на услуги като iTunes и Amazon Video, BlackBerry World ще излъчва новите епизоди на телевизионните сериали в същия ден, в който са пуснати по телевизията. Освен всичко друго, потребителите ще могат да си теглят напълно легално музика от каталозите на много големи или независими лейбъли.

Някои от компаниите, които са гарантирали, че ще предоставят съдържанието си в BlackBerry World, са 20th Century Fox, Lionsgate, MGM, Paramount PIctures и The Walt Disney Studios. Песните за теглене ще бъдат предоставени в 18 държани още със стартирането на приложението, докато тегленето на видео и наема на видеоклипове ще бъде достъпно само в САЩ, Обединеното кралство и Канада.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари