Samsung представи видеоклип, с който изрази благодарността си към феновете на смартфоните Galaxy Note, които не изоставиха компанията дори и след фиаското на миналия модел.

Клипът показва клиенти на компанията, които са доволни от мобилната техника на Samsung и споделят защо обичат фирмените фаблети на Samsung.

Този клип е разказан с истинските гласове на реални потребители; този клип изразява нашата почит към всички фенове на бранда Galaxy Note от целия свят“ – казва Samsung във видеото. „Благодарим ви, че повярвахте в нас„. По този начин Samsung изрази възхищението си от своите клиенти, които дори и при голямо разочарование са готови да дадат втори шанс на своята любима компания.

За да избегне риска от самостоятелно възпламеняване, тази година Samsung подложи всяка партида Galaxy Note 8 на най-щателна и внимателна проверка на качеството. Всички модули и компоненти са подробно проверени и едва тогава допуснати до поточната линия. Процесът се контролира от президента на компанията.

Това съвсем не е всичко. Samsung дава сериозна отстъпка на всички бивши притежатели на несполучливия Note 7 при закупуването на новия модел. Акцията ще се проведе в САЩ, Канада и редица европейски страни.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари