Samsung вече търси начини за подобряване на възможностите на Galaxy Note 9

1
331

Минаха по-малко от два месеца, откакто Galaxy Note 8 дебютира на пазара (виж ревюто), но Samsung вече са започнали да работят по следващия си Note модел. Това е доста необичайно, тъй като южнокорейската компания прави малка пауза след всеки голям проект.

Наскоро обаче BJ Kang, глобална група за планиране на Samsung Electronics Mobile Communications Business, потвърди, че компанията е взела решение да започне работа по следващия си Note модел без всякакви прекъсвания, въпреки че планирането на продуктите Galaxy Note 8 е доста сложно.

По думите на BJ Kang, инженерите на Samsung обмислят въпроса, как да подобрят и добавят допълнителни функции в S Pen. Освен това, южнокорейската компания търси начини за подобряване на останалите бизнес-ориентирани и насочените към потребителите функции, характерни за продуктовата линия „Note“.

Официалните лица на Samsung обещават „запазване на нуждите на потребителите“, като основен приоритет при изпълнението на този важен проект, като Galaxy Note 9, ще бъде съответно внедряване на иновации.

Въпреки, че Samsung вече е в цялостния процес на планиране на продукта, все още е твърде рано да се съобщават всички функции на Galaxy Note 9.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Boro Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Boro
Boro

Най-доброто, което могат да направят е да върнат S Note и да махнат недоумицата Samsung Notes.