Samsung възнамерява да затъмни iPhone 8 със своя първи в света сгъваем смартфон Galaxy X

3
141

През месец декември се появиха данни, че през 2017 година Samsung ще представи своя първи смартфон, който ще има сгъваема конструкция. Днес в уеб-пространството бе публикувана вътрешна информация за това устройство и бе съобщено приблизително кога ще се появи на пазара. Както се очакваше, мобилното устройство от съвсем нов тип трябва да излезе на пазара през третото тримесечие на 2017 година, точно преди да излезе радикално новият iPhone 8.

През месец ноември бяха публикувани няколко изображения на нов южнокорейски смартфон със сгъваем дисплей, създаван в рамките на проекта Project Valley. Според тази информация, Samsung се очаква да представи първия смартфон със сгъваем дисплей през месец август или септември тази година. По този начин Samsung се опитва да отвлече вниманието от iPhone 8, който се очаква да има нов дизайн, стъклен корпус и дисплей, заемащ
целия преден панел на устройството.

Сега стана ясно, че Samsung в никакъв случай не възнамерява да отлага този проект за 2018 година и иновационния смартфон ще бъде представен до края на 2017 година и ще се нарича Galaxy X.

Samsung Galaxy X ще има 4К дисплей и ще може да разпознава потребителя по пръстовия отпечатък и по лицето с помощта на технологията Synaptics.

Очаква се новият Samsung Galaxy X са има два дисплея, които могат да заемат три положения и устройството да може да се използва и като смартфон, и като таблет, когато двата дисплея се обединят в един.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови
Отзиви
Всички коментари