Samsung готви смартфона SCH-I200 Jasper, на базата на чипсета Snapdragon MSM8960 S4

0
50

Докато всички ние с нетърпение очакваме появата на Samsung Galaxy S III, журналисти от PocketNow успяха да получат информация за новия смартфон на корейския производител, който получи името Samsung SCH-I200 Jasper.

Това име е било упоменато и в документите на организацията Bluetooth SIG. Малко по-късно същото име се появи и в тестовете с GLBenchmark. Благодарение на последното можем не само да бъдем убедени в съществуването на този телефон, но и да научим някои от неговите характеристики.

В качеството на операционна система в Samsung SCH-I200 Jasper се използва Google Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. А самият смартфон е базиран на хардуерната платформа Qualcomm Snapdragon MSM8960 S4 с двуядрен процесор, тактовата честота на който е 1.5 GHz. Последният е считан за един от най-мощните чипсети на пазара, а самия Samsung SCH-I200 Jasper има потенциал да стане много интересен апарат.

Резолюцията на дисплея в смартфона е 800 х 480 пиксела, което е недостатъчно за статуса high-end смартфон. Поради това ни е много интересно да видим, как Samsung ще позиционира своя смартфон.

Може би, корейският производител е създал един от най-мощните смартфони в средния ценови сегмент, а ниската разделителна способност на екрана може да намали цената на Samsung SCH-I200 Jasper до приемливо ниво.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари