Samsung е пуснала повече от 100 Android-смартфона

0
42
Журналисти са изчислили, че Samsung е пуснала на пазара вече повече от 100 смартфона, работещи под управлението на Android.

Разбира се, корейската компания има смартфони под управлението и на други операционните системи, като например модели, работещи под Windows Mobile и Symbian, но успехът на производителя се дължи предимно на Android.

Първият смартфон под Android на Samsung е Samsung GALAXY – с 3.2-инчов дисплей (480 х 320 пиксела), процесор с тактова честота от 528 MHz и 128 MB оперативна памет. Много популярен стана и пуснатия по-късно GALAXY Spica (поради отличната си комбинация между характеристики и цена). Не по-популярни тогава станаха и GALAXY S (i9000), GALAXY S II и GALAXY Note. Между другото, въпреки разнообразието от модели, повечето продажби принадлежат на флагманите GALAXY S и Galaxy Note от Samsung.

Спомнете си, че през февруари бе анонсиран последния флагмански смартфон на Samsung – GALAXY S5 (прочети цялото ни ревю в Kaldata Reviews) и скоро ще бъде пуснат и първия топ-смартфон на Samsung в метален корпус – GALAXY F.
0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари