Samsung чрез различните медии изпрати покани за поредното мероприятие Samsung Unpacked, посветено на анонса на следващия голям флагман Samsung Galaxy Note 8.

Събитието Samsung Unpacked е обявено за 23 август и ще се проведе в Ню Йорк. В поканите е показано изображение с тесни горна и долна рамки на екрана и липсата на каквито и да е рамки отстрани. Това се счита за знак, че Infinity Display ще бъде по-издължен и по-висок, подобно на дисплеите в Galaxy S8 и Galaxy S8+.

На тийзъра се вижда, че точно на екрана е поставен надписът Do bigger things, както и стилус. Това се счита за намек, за по-разширени възможности за работа със стилуса S Pen.

Тези покани са опровержение на показаните неотдавна изображения от производителя на кейсове Nillkin, на които се виждаше широка рамка в горната част на дисплея.

Според появилите се досега данни, смартфонът Samsung Galaxy Note 8 ще има 6,3-инчов AMOLED дисплей със съотношение на страните 18,5:9, процесор Exynos 8895 или Qualcomm Snapdragon 835 и 6 GB оперативна памет. Основната разлика в сравнение с Galaxy S8/S8+ ще бъдат двойната основна камера, както и стилусът S Pen. Фотосензорите на основната камера са с резолюция по 12 мегапиксела и са разположени хоризонтално.

Цената за Европа се очаква да бъде около 999 евро.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
1 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
3 Автори на коментарите
LokiТото ПотоRado Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Rado
Rado

Тоя телефон много яко ще гърми!

Тото Пото
Тото Пото

Дам. Затуй смятам да си взема няколко

Loki
Loki

Тия корейци се насраха с тия цени, а предлагат все по-скапани и бъгави устройства от китайците. Да не говорим, че Note 7 се самозапалваше, а сега тоя е по-скъп и съответно освен да ти запали топките(при жените катерицата), докато ти е в джоба, ще може и да ти ги взриви!
Олекваш с 1000 евра за тел. и след някой др. ден БУМ „честито” вече си и евнух!😀