Samsung има резервен вариант, ако потребителите с iPhone не се заинтересуват от Galaxy S8

5
3732

През месец март Samsung официално представи флагманските смартфони Galaxy S8 и Galaxy S8+, конкуренти на iPhone 7. Мобилните устройства съхраняват основната дизайнерска идея на предишните два модела, но заради дисплея и тънките рамки, изглеждат по-различно. Продажбите на Galaxy S8 са много добри, но Samsung има и резервен вариант.

Възможно е някой да не хареса „безкрайния“ дисплей и липсата на хардуерни бутони. За тези потребители е предназначен специалния модел Galaxy S8 Active. Информацията е на SamMobile, която уточни, че новият смартфон има кодово име Cruiser и индекс SM-G892A.

Очаква се, че Galaxy S8 Active ще има по-мощна батерия и ще бъде защитен от падане, потапяне във вода и удари според изискванията на стандартите IP68 и MIL-STD-810G. Няма информация относно дизайна на новия смартфон.

Samsung Galaxy S8 има извит от двете страни дисплей, като бутонът Home не е механичен, а виртуален. Една от основните особености на фамилията смартфони Active са хардуерните бутони под екрана, улесняващи използването на смартфона под вода и с ръкавици.

Анонсът на специалната модификация Galaxy S8 Active се очаква през месец юни тази година и навярно това ще е още един конкурент на iPhone от страна на Samsung.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
3 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ДидоassaКалинРадо Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Калин
Калин

Новият Самсунг е страхотен хардуерен продукт.
За да накара обаче iPhone потребители да се замислят за него има един твърде голям недостатък – ползва Андроид. И не кой да е Андроид, а Андроида на Самсунг 😀

Радо
Радо

Аз пък познавам един Калин дето пише под всяка статия на Самсунг . Горкия Калин е голям ‘разбирач’ но няма парици да си купи С8 и затова си измисля недостатъци за да отхвърли телефона. 🙂

Калин
Калин

Гъбаркам се с такива като тебе 😀

assa
assa

Радо гат си си отворил устата само глупости чувам от теб.

Дидо
Дидо

Няма да се заинтересуват защото не харесват андройдските шитни, елементарно е! Самсунг влагат страхотни компоненти и накрая винаги имат проблемен и бавен продукт заради операционната система.