Samsung кани всички на презентацията на Galaxy S21, която ще се състои на 14 януари

0
452

Samsung изпрати до медиите покани със слоган Welcome to the Everyday Epic за следващата голяма презентация Galaxy Unpacked, по време на която ще бъде представена флагманската фамилия смартфони Samsung Galaxy S21. Както се очакваше, събитието ще протече онлайн на 14 февруари 17:00 часа наше време.

Едновременно с това южнокорейската компания публикува кратък клип, на който освен слогана, също се вижда датата 14-ти януари.

Краткото видео показва размит черен обект, който плува в куб от матово стъкло. В този обект се забелязват три вдлъбнатини на едната от неговите страни. Според изтеклата към днешен ден информация, това може да е намек за новия дизайн на камерата на новите смартфони, при който сензорите са интегрирани в задния панел на устройството.

Очаква се, че на това събитие ще бъдат анонсирани три нови смартфона, които ще заменят миналогодишната серия Galaxy S20. Това ще са новите Galaxy S21 и Galaxy S21 Plus, които ще имат по други размери, както и по-съвършения модел S21 Ultra, който се очаква да предложи много по-добри технически характеристики и камери. Според различните слухове, в Galaxy S21 Ultra корейската компания ще добави поддръжката на стулуса S-Pen, а дисплеят ще бъде леко закръглен.

По време на тази презентация се очаква Samsung да покаже и други устройства. Какви са те ще разберем съвсем скоро.

1 2 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари