Samsung може да пусне своя първи сгъваем смартфон през 2017 г.

1
1

От известно време Samsung отделя доста усилия за своите иновативни дисплеи и сега според нов слух появата на първия смартфон на южнокорейската компания с изцяло гъвкав екран ще стане през 2017 г.

Проектът, известен с кодовото име Project Valley е нещо, по което компанията работи вече няколко години и според актуални слухове от китайската социална мрежа Weibo, апаратът ще излезе догодина под името Samsung Galaxy X. Пост в мрежата говори за сгъваем 4К дисплей, така че резолюцията да е висока дори когато телефонът е сгънат.

LG вече пусна телефони с огъващи се дисплеи – G Flex и G Flex 2, излязоха съответно през 2013 г. и 2014 г. – но за Galaxy X се твърди, че ще има много по-комплексна изработка и ще може да се сгъва на две буквално като портфейл.

Същият източник от Китай прави и още едно заключение, което вече не изглежда като нещо, което и ние не бихме могли да предположим – че през 2017 г. ще видим четири нови флагмана на Samsung, които ще носят съответно имената Galaxy S8, Galaxy S8 Edge, Galaxy Note 7 и Galaxy Note 7 Edge. Всеки от тях ще ползва Super AMOLED с 2.5К резолюция.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

1 коментар за "Samsung може да пусне своя първи сгъваем смартфон през 2017 г."

Извести ме за
avatar
Сортиране по:   нови | стари | оценка