Samsung обещава да подобри софтуера на своите смартфони

0
6

За никого не е тайна, че Samsung е един от най-силните играчи на глобалния пазар, а смартфоните на компанията се радват на голяма популярност. Въпреки това, те съвсем не са идеални. Много от собствениците на такива апарати се се оплакват от еднообразния дизайн на устройствата на компанията и лошата оптимизация на софтуера, като забавяния в работата се наблюдават дори при телефоните от висок клас на южнокорейския производител.

В скорошно интервю изпълнителният директор на Samsung Куон О-Хюн също потвърди, че софтуерът е слабо място на смартфоните на компанията, но също така добави, че в близко бъдеще това ще се промени.

По непотвърдена инфрмация, около половината от всички служители в отдела на Samsung, занимаващ се с научно-изследователска и развойна дейност, в момента работят над решаването на проблемите със софтуера в устройствата на производителя. За нас, потребителите, остава само да се надяваме, че тази информация е вярна и в обозримо бъдеще работата на потребителския интерфейс TouchWiz и операционната система Android в телефоните с марка Samsung ще стане по-плавна.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за