Samsung отдалечено ще изключва взривоопасните Galaxy Note 7

1
29

През миналия уикенд Samsung публикува в своя уеб-сайт призив към потребителите със смартфони Galaxy Note 7 да разберат и осъзнаят важността за замяната на проблемните устройства. А сега в уеб-пространството се появи информация, че корейският производител отдалечено ще деактивира Galaxy Note 7 от взривоопасните партиди, ако потребителите не ги върнат до 30-ти септември, петък. Това се прави за осигуряване на по-голяма безопасност на потребителите.

 

Тази информация първоначално се появи в Reddit от представител на Samsung. Той се е свързал с потребител на Reddit във Франция и го е информирал, че подмяната на опасните смартфони с нови Galaxy Note 7 ще започне на 19-ти септември. Необходим е целият комплект Galaxy Note 7 с Gear VR и документа за разплащане. Производителят е предупредил, че няма смисъл от нарушения на тази процедура, понеже след 30-ти септември тази година всеки опасен смартфон ще бъде отдалечено деактивиран.

Потребителите, които се съгласят на замяна и не възнамеряват да поискат цялата парична стойност, ще получат ваучъри от по $25 и други бонуси.

Да си припомним, че на 2-ри септември Samsung организира специална пресконференция, на която се извини пред потребителите и съобщи за временно спиране на продажбите и за кампанията за безплатна замяна.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари