Samsung

Американският отдел на Samsung отново тролна Apple със своето ново рекламно видео. Това е поредния път, когато Samsung се шегува със своя конкурент от Купертино.

Действието в клипа на Samsung протича във фирмения магазин на Apple. Млада жена пита консултант продавача на търговския център, каква е скоростта на теглене на файлове на флагманския модел iPhone X. Тя е чула, че този смартфон не е с най-висока скорост сред топ-моделите. Специалистът отговаря, че „тя е по-висока, отколкото на iPhone 8„. Но момичето не се предава: „Все пак тя не е по-висока, отколкото на Galaxy S9? А аз си мислех, че това е смартфонът на бъдещето„.

Може да се каже, че шегата е удачна, понеже Apple в своя сайт използва слогана „Кажете здравей на бъдещето“, за да опише iPhone X.

Клипът показва странната реакция на консултанта, който в този случай очевидно няма какво да отговори.

Наистина, в Galaxy S9 се използва LTE модем със скорост за обмен на данните до 1,2 Gb/s. Безжичният модул, поставен в iPhone X работи два пъти по-бавно – със скорост 600 Mb/s. Според появилата се неофициална информация, смартфоните на Apple от 2018 година ще имат гигабитови LTE модули.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
13 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари