Samsung

Американският отдел на Samsung отново тролна Apple със своето ново рекламно видео. Това е поредния път, когато Samsung се шегува със своя конкурент от Купертино.

Действието в клипа на Samsung протича във фирмения магазин на Apple. Млада жена пита консултант продавача на търговския център, каква е скоростта на теглене на файлове на флагманския модел iPhone X. Тя е чула, че този смартфон не е с най-висока скорост сред топ-моделите. Специалистът отговаря, че „тя е по-висока, отколкото на iPhone 8„. Но момичето не се предава: „Все пак тя не е по-висока, отколкото на Galaxy S9? А аз си мислех, че това е смартфонът на бъдещето„.

Може да се каже, че шегата е удачна, понеже Apple в своя сайт използва слогана „Кажете здравей на бъдещето“, за да опише iPhone X.

Клипът показва странната реакция на консултанта, който в този случай очевидно няма какво да отговори.

Наистина, в Galaxy S9 се използва LTE модем със скорост за обмен на данните до 1,2 Gb/s. Безжичният модул, поставен в iPhone X работи два пъти по-бавно – със скорост 600 Mb/s. Според появилата се неофициална информация, смартфоните на Apple от 2018 година ще имат гигабитови LTE модули.

13
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
8 Отговори на коментарите
10 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Биткойн = Балон = Пирамида
Биткойн = Балон = Пирамида

Не че не съм с две ръце за прогреса, но едва ли повече от 0.00001% от населението на планетата ще може да се възползва от въпросните 1.2Gb/s при Galaxy-то. Класическият случай в който хардуера изпреварва инфраструктурата с години, че даже и десетилетия.

Нормален
Нормален

Южна Корея не е кочината тук! Не че нещо, ама за скапаните Българи никой не го еня!!!

Пенчо
Пенчо

то и 0.00001% нямат нужда от 640кб рам ама ей на всеки иска повече… опа чакай

***
***

Да вярно е, и безжичната е малко по-бърза, но с кеф смених S8+ с iPhone. Самсунг се присмиват но по-скоро трябва да си оправят техните телефони за да са доволни клиентите.

Ingenius
Ingenius

Не си виновен ти,че нямаш вкус ?

Калин
Калин

И точно ти реши, че си човекът с вкус? 😀 😀 😀

*****
*****

Сменил си кон за кокошка. Явно не си особено умен.

ak47
ak47

няколко човека познавам, който с кеф си смениха айфоните за самсунг, ама сега не ми се навлиза във такива малоумни спорове.

***
***

Ооо аман от умници сте се събрали, добре че сте да ме осветлите. Бъгавия Андроид, нередовните актуализации и по-бавната работа правят избора ви по-умен. Е аз живея с избора си и ми е доста по-добре 😀

Пенчо
Пенчо

тоест ти е добре да ползваш хардуер на 2-3 поколения назад, за 3-4 пъти по скъпа цена? и отгоре на това да имаш ограниченията които апъл налагат на своите зомбита. хммм за това май няма лечение

анонимен
анонимен

От кога маркетинга и търговията позволяват подигравка с други марки?!
Самсунга е с 6-7 месеца по-нов от X-a и е абсолютно нормално да има нещо в повече.

Самсуняка да не си прави експерименти, че видиш ли нагризаните могат да се откажат много бързо от техните Амоледи. Те и без това са кошмарно гадни.

Нормален
Нормален

Само един въпрос към хейтърите.

Защо толкова реклами на Самсунг се фокусират върху оплюването и осмиването на Епъл, след като Епъл никога не прави това /дори когато телефоните на Самсунг експлоатират, помните ли/.

Отговорите на Вас. Ако сте нормални – т.е. демократи и за свободен пазар, щяхте да знаете, че конкуренцията ражда по-добри продукти. Щяхте и да знаете, че Самсунг произвежда не малко части за АйФон!

Факт
Факт

Доказан факт е че при Епъл хардуерните иновации се въвеждат с 2-3 години закъснение …… когато цената им при производителите намалее .

Пример : многоядрените процесори, широките екрани, 4К дисплеите, по-големия обем памет……..

Като обичайна практика е Епъл и фенове да се присмиват , да обявяват за ненужна или просто да игнорират дадена технология до момента ,след няколко години когато я въведат в собствените си телефони и я обявят за „иновативна“ .