Samsung пак се подигра с опашките за новия телефон на Apple

5
30

Вече стана традиция Samsung да пуска забавни реклами, с които пародира големите опашки от хора, чакащи да закупят първи поредната версия на iPhone. И този път корейците не изневериха на себе си и пуснаха телевизионна реклама, която разглежда темата, съобщи Neowin.

Пълната версия на промоционалното клипче е с продължителност минута и половина и там се пародират всички потенциално слаби страни на новия iPhone. Сред тях влиза новият накрайник за зареждане, който се нуждае от адаптер, за да е съвместим с по-старите модели. Има демонстрация и на системата за лесен обмен на информация чрез допиране, която притежава Galaxy S III.

Със сигурност това няма да е последната оригинална провокация на Samsung към Apple. Преди няколко дни ви съобщихме за друга рекламна кампания, този път във вестниците, която сравнява възможностите на новия iPhone и Galaxy S III.

Междувременно стана ясно, че първите опашки за епълския телефон вече започват да се формират и някои хора са подготвени да чакат цяла седмица на тях.

Повечето мобилни потребители у нас не могат да си позволят купуването нито на Galaxy S III, нито на iPhone, но все пак ще могат да оценят хумора в новото рекламно клипче на Samsung.

5
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
5 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
m3tr0n0m3
m3tr0n0m3

Простите жълтурчета, колкото повече наливат Apple, толкова повече им правят реклама…

kilara
kilara

Радвайте си се на вече съществуващите и открити отдавна „иновации“ на Apple.

ole
ole

АХАХАХАХАА ебати яката гавра браво на самсунг. Добро е.

grigoo
grigoo

Прости са тия дето се редят на опашка, а не „жълтурчетата“ Щото ако не бяха тия „жълтурчета“ немаше да има с какво да сглобят айфон!!!

batkoivo
batkoivo

Това е един от показателите, че повечето които харесват iPhone са клонирани или правени в епруветка. Този балон все някога ще се спука, както стана и със Sony.
:help: