Samsung получи патент за смартфон с безрамков екран на предния панел и неголям екран на гърба. Може би именно така дизайнерите на компанията виждат бъдещия Galaxy Note.

Според публикуваните от Samsung изображения, това ще бъде смартфон с минимални рамки. Изглежда че най-голямата рамка ще бъде горната, понеже на нея ще бъдат поставени говорителя, сензорите и камерата.

По-голям интерес предизвиква задния панел на телефона. Дизайнерите на Samsung са решили на гърба да поставят втори дисплей. Явно това е и причината камерата и светодиодната светкавица да бъдат поставени в горния ляв ъгъл. Засега не се знае, какви точно функции ще изпълнява вторият екран.

Според популярния уеб-портал PhoneArena, общата форма на мобилното устройство загатва, че този патент може да има отношение към серията Galaxy Note. Но дизайнът на предния панел без проблем може да се използва и в другите смартфони на компанията. Например, в Galaxy S10.

Корпорацията Samsung не е първият производител, който експериментира с втори дисплей. През 2017 година Meizu представи мобилния телефон Pro 7 с допълнителен екран на гърба, на който се показва допълнителна информация. Например прогнозата за времето, пропуснатите позвънявания и т.н.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Ха-ха-ха... Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Ха-ха-ха...
Ха-ха-ха...

А руснаците го направиха доста време преди Meizu