Samsung подготвя бета-тест на Android 8.0 Oreo за своите флагмани

0
288

Разработката на Android 8.0 Oreo за Galaxy S8 и S8 + вече започна и то изглежда, че скоро ще я видим, тъй като компанията ще пусне бета-версията на ъпдейта Oreo. Ще видим новите версии на фърмуера Oreo и за двете устройства: G950FXXE1ZQI7 и G955FXXU1ZQI7 с буквата „Z“ в новата версия на фърмуера. Samsung използва буквата Z за тестовия фърмуер и тя също така е била забелязана в бета-версията на Nougat за Galaxy S7 и Galaxy S7 + миналата година.

Това е цялата информация, която имаме засега, но не се съобщава точно кога ще стане достъпна първата бета-актуализация на Oreo и на кои пазари ще се появи. Google въведе необходимите промени във вид на Project Treble, за да помогне на производителите да произвеждат основните актуализации на софтуера по-бързо, отколкото е било възможно преди. Но Android Oreo от Samsung е един от най-тежките по характеристики и обща настройка, така че остава да се види, наистина ли Project Treble ще бъде полезен за Oreo и устройствата на Samsung. Въпреки това, като се има предвид, че Samsung едновременно публикува актуализациите на софтуера за своите флагмани от 2017 в много страни, ние също трябва да видим Oreo.

Естествено, Galaxy Note 8 също ще получи актуализацията Oreo, въпреки че Galaxy S8 без съмнение ще бъде първият на опашката. Ние разбира се първи ще Ви уведомим, като стартира бета-версията на Oreo, така че абонирайте се за един от каналите ни и ще получите най-актуалните новини от света на информационните технологии.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за