Samsung показа ключовите особености на Galaxy Fold в серия клипове

7
812

Годините, които Samsung изразходва за разработването на Galaxy Fold, по всичко личи, че не са отишли напразно. Специалистите на компанията не само създадоха сгъваем смартфон с гъвкав екран, но и реализираха за него редица уникални сценарии на използване, подходящи за неговия форм фактор. Това се потвърждава от появилите се в уеб пространството серия видеоклипове, които Samsung e подготвил за събитие, планирано за 3-ти май.

Някои особености на Galaxy Fold

Въпреки че Galaxy Fold не е замислен като смартфон с най-високо фотографско качество, той предлага много добра оптика. Сгъваемият телефон разполага с тройна камера, осигуряваща 3х оптично увеличение без загуба на качеството с възможност за избор на три градации след правенето на снимката. Предната камера разполага със същата функция.

Друга особеност на Galaxy Fold, е новата функция App Continuity, подходяща само за сгъваемите смартфони. Тя осигурява възможност за непрекъснато изпълнение на приложенията, независимо дали смартфонът е сгънат или се разгъва. Тоест, дадено приложение може да се стартира, когато телефонът е сгънат и да продължи да работи на голям екран след неговото разгъване.

Третата особеност, даваща възможност за ефективно използване на екранното пространство е функционалността Hyper Tasking. На практика Hyper Tasking дава възможност за едновременното стартиране на три приложения. При това приложенията могат да бъдат стартирани от страничното меню, появяващо се след плъзгане в дясната област на екрана, както и чрез кликването върху уведомление, постъпило например от месинджъра.

Надеждността на дисплея на Galaxy Fold

След като изброихме някои от особеностите на новия сгъваем смартфон, нека се спрем и върху неговия гъвкав екран. Samsung е успял да проектира и създаде уникален по своите свойства дисплей, съчетаващ гъвкавост и надеждност, осигурени чрез специалното многослойно защитно покритие, с много високо качество на изображението. Този екран е удобен не само за работа, но и за създаването на презентации и видео съдържание.

7
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
5 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Satyr73
Satyr73

Тази скъпа пръчка ще я купят 2-3ма барбар с шефа й… Голяма глупост е това

Kenshi
Kenshi

Само като ти видя Аватарчето, ми става ясно за коментара ти! За мен по-голяма глупост от това да дадеш 3к за айшит няма!

Satyr73
Satyr73

Епъл-хейтъри навсякъде неможещи да си го позволят.

Kristian
Kristian

Ето с този кометар се доказва колко са глупави (повечето, ти си на 1-во място)хората които си купуват телефона – само да си вдигнат малко самочуствието (затова Ти си влязъл да хейтиш, не Kenshi). Мислят си, че като извадят айфона и трябва да им ръкопляскаме!

Satyr73
Satyr73

А ти злобно доказваш колко си неспособен да си го позволиш… И откъде знаеш, че зад ника ми не се крие Академик по математика,а? Злобно завистниче!

cl500
cl500

това е най-голямата глупост дето са изкарвали самсунг.

Кьорав кон
Кьорав кон

Дали е глупост решава всеки сам. Така се прогресира, правиш нещо ново и различно и продължаваш към следващата цел. Ако не са тези „глупости“ все още щяхме да се радваме на Нокия 3310!