Samsung представи нов издръжлив таблет – Galaxy Tab Active 3

0
556

Samsung пусна новия си изключително здрав и издръжлив таблет Galaxy Tab Active 3, който се базира на дизайна на Tab Active 2, за да отговори на нуждите на съвременните хора, които работят в сурови и предизвикателни за техниката условия.

Новият здрав таблет включва редица функции за производителност, предназначени за служителите, които работят на терен, както и възможности като чувствителност на допир, за да помогне за по-лесната и интуитивна работа при онези потребители, които трябва да носят ръкавици, докато работят в предизвикателни среда и условия.

Galaxy Tab Active 3 вече се предлага във Великобритания на цена от 539 паунда или 696 щатски долара, а директорът на B2B отдела на Samsung Electronics UK Джо Уолш предостави допълнителна информация за новото устройство в съобщение за пресата, казвайки следното:

„Начинът, по който светът прави бизнес, бързо се променя, когато се отдалечаваме от офиса и излизаме на терен. При разработването на новия Galaxy Tab Active 3 се вслушахме в отзивите на нашите клиенти и партньори и се съсредоточихме върху създаването на продукт, който да улесни постигането на нещата. Galaxy Tab Active 3 не само е по-издръжлив, но и неговата производителност е подобрена, за да поддържа най-новите приложения без затруднения.“

Galaxy Tab Active 3

Както при предишните здрави таблети от Samsung, Galaxy Tab Active 3 е сертифициран по MIL-STD-810H и таблетът се отличава с подобрена устойчивост на удари, за да издържи на падане до 1,5 метра със защитно покритие на външния протектор. Устройството също е със сертификат IP68, което означава, че е водоустойчиво и прахоустойчиво, за да осигури спокойствие при работа в непредсказуемата външна среда.

Galaxy Tab Active 3 е оборудван с процесор Exynos 9810, 4GB RAM памет и до 64GB вътрешна памет. По отношение на свързаността, здравият таблет се доставя с Wi-Fi 6, а MIMI осигурява супер бърза безжична скорост. Tab Active 3 също включва сменяема батерия с капацитет 5050 mAh и поддържа бързо зареждане чрез USB и POGO щифтове. Samsung дори добавя „Режим без батерия“ за фирми, които планират да използват таблета на фиксирано място като павилион.

За потребители, които искат да се възползват от настолна работна среда, която работят със своя таблет, Galaxy Tab Active 3 също вече поддържа и Samsung Dex, който позволява устройството да бъде свързано към външен монитор и да се използва с мишка и клавиатура.

Новият Galaxy Tab Active 3 е достъпен за закупуване от всички магазини на Samsung и онлайн засега само във Великобритания. Устройството ще бъде достъпно на други места, в това число и в САЩ, на по-късен етап.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари