10.8 C
София

Samsung представи още един тийзър видеоклип за Galaxy S IV

Най-четени

Компания Samsung публикува второто си тийзър видео, посветено на смартфона Galaxy S IV. Но едва ли фразите, които звучат в клипа, като „това е любимият ми цвят“, „това е нереално“, „невероятно“, ще ни кажат нещо за характеристиките на новия продукт.

В несловоохотливото видео същото момче Джеръми, така нареченият „таен пратеник“ на мероприятието „Samsung Unpacked 2013“, този път е взел кутията с устройството в дома си. Юношата се разсейва от въпроси, зададени от съседското момиче Джейн, но Джереми така и не и казва нищо, всъщност, както и на нас. В края на краищата, когато той отворя кутията, освен фразата „това е любимият ми цвят,“ ние не чуваме нищо друго интересно.

Едва ли момчето е възхитено от черен или бял цвят, вероятно можем да очакваме необичайни цветови решения за Galaxy S IV.

Е, не е изненадващо, че компанията не разкрива никакви подробности за бъдещия си флагман, все пак е необходимо да се запазят поне някои тайни преди официалния анонс.

Припомняме, че в началото на миналата седмица Samsung публикува първия си тийзър видеоклип, посветен на мероприятието Unpacked 2013, отново с главен герой Джеръми, а до четвъртък, когато Galaxy S IV ще дебютира в Ню Йорк официално, ще се появи и трети, последен тийзър, който непременно ще Ви представим.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини