Samsung представи часовниците Galaxy Watch Active2 версия Under Armour Edition

0
527

Компанията Samsung представи подобрена версия на смарт часовника Galaxy Watch Active2. Новият модел е създаден съвместно с бранда Under Armour.

Смарт часовникът Galaxy Watch Active2 Under Armour Edition се предлага във версии с размер 40 и 44 мм. Корпусът на устройството е алуминиев, а каишката е гумена с черен или сив цвят. Версията с поддръжката на LTE мобилна връзка има двойно повече оперативна памет – 1,5 GB.

Диагоналът на AMOLED екрана на 40 мм модел е 1,2 инча, а на 44 милиметровия – 1,4 инча, като и в двата случая резолюцията е 360х360 пиксела. Краищата на рамката са чувствителни към докосване и тя сега не се върти, като по този начин са намалени габаритните размери и теглото на смарт часовника.

Устройството работи под управлението на операционната система Tizen. Новите смарт часовници могат да се използват като фитнес тракери и могат да извършват мониторинг на 39 вида спорт, 7 от които се разпознават автоматично. Всички данни, включително и от вградения ЕКГ скенер, се синхронизират с приложението Samsung Health. Новите часовници могат да показват уведомленията и могат да се използват за отдалечено управление на смартфона – например, за правене на снимки.

Тази версия на смарт часовника е особено подходяща за хората, които обичат да тичат. Устройствата се продават с инсталираното приложение MapMyRun с безплатен абонамент за 6 месеца.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за