4.2 C
София

Samsung приема до четири стари мобилни устройства за намаляване цената на Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3

Най-четени

Даниел Десподовhttps://www.kaldata.com/
Ежедневен автор на новини. Увличам се от съвременни технологии, оръжие, информационна безопасност, спорт, наука и концепцията Internet of Things.

Samsung промени своята фирмена политика, която дава възможност за замяна на старите мобилни устройства с нови плюс доплащане. След излизането на новите сгъваеми смартфони с гъвкави екрани Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 южнокорейската компания увеличи възможността за връщане на до четири стари мобилни устройства. Досега Samsung приемаше само до две мобилни устройства по тази схема.

Това е едно отлично решение за всички, които имат намерение да се избавят от старите и вече ненужни мобилни телефони. Да подчертаем, че възможността за обмен на четири стари мобилни устройства важи само за новите Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3. Към днешен ден това предложение е валидно само за предварителните поръчки за закупуване на новите сгъваеми смартфони на южнокорейската компания.

Има и лимит. При Galaxy Z Fold 3 съответният потребител може да получи отстъпка максимум до $800, независимо колко мобилни устройства е върнал. В същото време лимитът за Z Flip е $650. Samsung уточнява, че под термина „мобилни устройства“ се подразбират смартфоните, таблетите и смарт часовниците на компанията.

Освен това южнокорейската компания предлага подобна замяна и за аксесоарите за смартфоните Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3, като там лимитът е съответно $200 и $150.

По този начин Samsung направи своите нови флагмански смартфони много по-достъпни, особено като се има предвид, че тяхната цена никак не е ниска.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини