Samsung пускат нова версия на Galaxy S III mini във Великобритания

1
120

Още в средата на октомври миналата година Samsung пуснаха на пазара мини версия на флагшипа си Galaxy S III. Някои потребители, главно британските, обаче бяха малко разочаровани от липсата на поддръжка на NFC. Е, от южнокорейската компания имат добра новина за тях – те са подготвили втора версия на модела, която ще има тази така желана функция.

Новият телефон ще бъде пуснат на британския пазар до края на този месец както в онлайн магазините, така и в мрежата на големите мобилни оператори в страната.

От Samsung забравиха да споменат каква ще е цената на устройството, но ако направим аналогия с други държави, в които телефонът се продава в две версии, можем да предположим каква ще е тя. Във Финландия например NFC версията на Galaxy S III mini струва 349 евро. Телефонът без поддръжка на NFC обаче струва 299 евро. Разликата, както сами можете да видите, е цели 50 евро. Единственото друго преимущество на NFC модела е че се предлага в два цвята – бяло и синьо. Дали обаче изборът на цвят и бързото споделяне на файлове с едно натискане струват 50 евро, ще решат самите потребители.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари