Samsung пусна интерфейса Pure Breeze за Android

3
22

Разработчиците на Samsung от лабораторията San Jose Mobile Lab представиха експериментален мениджър на работния плот за Android, наречен Pure Breeze. Това е потребителски интерфейс, който замества стандартните основни екрани на Android и позволява групите, изпълняваните от устройството задачи и достъпът до приложенията да бъдат организирани по нов начин. Освен това, Pure Breeze добавя оригиналната функция „Kite“, която представлява изскачащ прозорец, достъпен чрез едно докосване и осигуряващ бърз достъп до създадените преки пътища и гаджети.

Pure Breeze се предлага в две версии – Lite – безплатна, и Full, която се продава за $ 2, и работи на устройства под управлението на мобилната платформа Android във версиите 2.1, 2.2 и 2.3. Lite е в състояние да изпълнява същите функции като Full, но с някои ограничения за броя на елементите от потребителския интерфейс, които могат да бъдат организирани. Собствениците на устройства, базирани на Android, могат да преминават от Pure Breeze към стандартния мениджър на работния плот чрез приложението „Настройки“.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Крису
Крису

Поправка: малък екип от самсунг е решил да направи това унизително грозно лаунчърче….

Bfaf
Bfaf

Или клипчето не показва всички възможности на Pure Breeze или просто има допълнителна функционалност, която лично на мен ми е напълно безполезна.

repsoldiesel
repsoldiesel

И на мен нещо не ми допадна. Нито ми е удобен, нито приятен за гледане.