Вчера, 17 септември 2018 г. бе най-очаквания ден не само за потребителите на техниката от Apple, но и за всички собственици на мобилните устройства Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 +, защото компанията-производител пусна за тези телефони нов важен фърмуер. Той съдържа не само септемврийските кръпки за сигурността на системата Android на Google, но и доста нововъведения, които от много, много отдавна се чакат – за да бъдем по-точни, това е от края на февруари тази година.

Новата операционна система за смартфоните на Samsung съдържа в себе си поддръжка на селфиемоджи и режима Super Slow Motion, който Ви позволява да записвате видео със скорост до 960 кадъра в секунда с резолюция 720p. Този режим осигурява забавяне от над 15 пъти, така че вече можете да записвате всяко действие по нов начин. Селфиемоджи – това е някакъв аналог на емоджи от Apple в iPhone X и новите мобилни устройства на марката.

Компанията Samsung е разработила специален алгоритъм, който следи израженията на лицето, след което всички данни се предават на телефона, където мигновено, в реално време, се създава изкуствен цифров модел на лицето, което след това можете да изпратите на приятели, познати, или някой друг. Нововъведението, разбира се, не е твърде полезно, но има много хора, които чакат появата му, просто защото това е нещо ново и интересно.

Поддръжката на тези възможности отдавна ги има в телефоните Galaxy S9 и S9 +, но поради слабата им популярност сред купувачите, Samsung реши да въведе поддръжката на подобни нововъведения и в моделите Galaxy S8 и Galaxy S8 +. Техните собственици сега вече могат пълноценно да се възползват от тези възможности, след инсталирането на новия софтуер. Фърмуерът се разпространява „по въздуха“, а за да го инсталирате на телефона, той трябва да бъде зареден поне на 50%.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
4 Коментари
0 Отговори на коментарите
4 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
4 Автори на коментарите
ТимИванНиколаМартин Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мартин
Мартин

Кога се очаква този ъпдей да стигне до потребителите в България (Vivacom) ?

Никола
Никола

Дали A8 2018 ще получи такъв фърмуер? Благодаря предварително!

Иван
Иван

Кога да очакваме ъпдейт и за Note 8?

Тим
Тим

А за Теленор?