Samsung реализира на пазара над един милион смартфона Galaxy Note

1
53

Мобилният гигант Samsung се похвали, че е успял да продаде един милион бройки от смартфона Galaxy Note. Устройството е хибрид между телефон и таблет, тъй като притежава внушителен екран с размер от 5.3 инча, предаде Mobile Burn.

Galaxy Note излезе на пазара преди два месеца и се продава много добре, особено като се има предвид малката подробност, че все още не е пуснат на американския пазар. Хибридното устройство е достъпно за потребителите в Европа и Азия. Според Samsung темпото на продажбите постоянно расте, което означава, че експериментът до момента е успешен. Особено търсен е смартфонът във Франция, Германия, Хонконг и Тайван. Galaxy Note ще бъде пуснат в Съединените щати догодина, но все още не се знае по кое време.

Освен гигантският Super AMOLED дисплей с резолюция от 1280 х 800 пиксела, устройството притежава и мощен двуядрен процесор с тактова честота от 1.4 гигахерца. Към смартфона върви и стилус, с който може да се пише по екрана.

Galaxy Note върви в комплект с няколко приложения, които са създадени специално за него и се възползват от системата за управление на обекти S Pen. В това число влизат Soonr, OmniSketch, Zen Brush, ComicBook! и iAnnotate PDF.

Успехът на хибрида ще стимулира Samsung да продължи експериментите с устройства, които имат необичайни технически параметри, разминаващи се с индустриалните стандарти, но харесвани от крайните потребители.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари