Samsung регистрира новата марка смартфони Rize

0
167

В уеб пространството се появи информация, че Samsung възнамерява да представи три смартфона от новия бранд. Това са Rize10, Rize20 и Rize30.

Към днешен ден основните серии смартфони на компанията са Samsung Galaxy Note, Galaxy S, Galaxy A и Galaxy J. Неотдавна се появи информация, че корпорацията подготвя и серията смартфони Galaxy M. По този начин през следващата година Samsung ще представи нов две фамилии смартфони – Rize и Galaxy M.

През 2019 година Samsung възнамерява да направи значителни промени в своите смартфони. Преди всичко, много потребители с нетърпение очакват на пазара да излезе сгъваемият смартфон, който засега е известен като Galaxy F. Освен това, в рамките на серията Galaxy A ще бъдат представени смартфони от най-различни ценови категории. Очаква се фамилиите Galaxy J, Galaxy C и Galaxy On да бъдат заменени с новата серия Galaxy M, но тази информация засега не е потвърдена.

Има слухове, че брандът Rize може да е предназначен за фамилията Galaxy S10 и Samsung представя три модела едновременно, точно както направи Apple.

Не се знае какво ще бъде позиционирането на смартфоните Rize сред другите фамилии смартфони на Samsung. Но щом търговската марка е вече обявена, подробностите ще научим съвсем скоро.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за