Това е мобилното устройство SM-J260, което според предварителна информация разполага с 1 GB оперативна памет и се базира на нов процесор с производствен индекс Universal7570_Go.

В Европа, Азия и Латинска Америка се провеждат тестове на нов смартфона на Samsung. Това е свръх евтино мобилно устройство от южнокорейския производител, работещ под управлението на мобилната операционната система Android Go.

Според изтеклата информация, устройството SM-J260 ще има 1 GB RAM и използва процесор, условно наречен Universal7570_Go. Различните експерти считат, че това е модифицирана версия на Exynos 7570, който вече се използва в някой бюджетни телефони на Samsung.

Samsung предлага три модела на SM-J260. Първият SM-J260F се тества във Великобритания, Узбекистан, Украйна, Германия, Русия, Полша и Франция. Моделът SM-J260M бе забелязан в Аржентина, Боливия, Чили, Колумбия, Перу, Панама, Парагвай и други. А в Азия – Индия, Непал, Камбоджа, Тайланд и други, се тества версията SM-J260G.

Да си припомним, че операционната система Android Go е предназначена за смартфони със слаб хардуер. Оперативна памет 512 MB – 1 GB, до 8 GB флаш диск. Тази ОС включва олекотени версии на приложенията, които работят с малко системни ресурси.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за