От анонса на Samsung Galaxy S9 и S9+, компанията непрекъснато публикува информация за различните аспекти на своите нови смартфони.

Сега Samsung сподели, че за създаването на уникалните говорители за новите смартфони, специалистите на компанията са работили цяла година. Но далеч не всички потребители са забелязали необикновените високоговорители и на практика никой не е обърнал внимание на тяхната работа.

За създаването на уникалните говорители на Galaxy S9 и S9+, специалистите на Samsung са започнали буквално от нулата. В тези флагмани са поставени два говорителя, единият от които в горната част, а другият – в долната част на устройството. Акустиката на тези две места в корпуса е различна и специално са създадени говорители с различни параметри и форма, за да се постигне идентично звучене. Именно затова долният говорител е значително по-фолям от горния.

Корейският производител обобщава, че новите високоговорители предлагат 1,4 пъти по-силен звук в сравнение с предшествениците си. Да не забравяме, че се поддържа технологията Dolby Atmos, осигуряваща атмосферата на истински киносалон и гледането на клипове, видеа и филми е истинско удоволствие.

Очакват се по-подробни тестове на качеството и силата на звука при различните модели смартфони.

4
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
2 Коментари
2 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
жик-так
жик-так

повечето хора си ползват слушалки през 90% от времето, а те ми се занимават с високоговорители. За това време и вложени усилия можеше да измислят някоя нова функция, където я няма още по телефоните или да вградят ултра миниатюрен прожектор за филми (знам че има вече на телефони, но са още дебели) , тогава би се оправдал якия звук 😉

Криско
Криско

В следващия флагман ще има мини фритюрник специално за такива, като теб, които не знаят какво искат…
Да си пържиш цаца и картофки…

Пенчо
Пенчо

Спокойно знаеме че ти си пускаш чалгийка до дупка на говорителите в рейса да те видят всички че си със ново калъфче за 60ст от магазина, а то пращи на изгърмяла тенекия ама важното е да те видят всички.

the professor
the professor

на нокия 5 има един говорител и пак има dolby и вади много по добър звук примерно от двойно по скъпия хубавей p10