Samsung ще добави нощен режим в S10

1
498

Ако разполагате с един от новите флагмани Galaxy S10 на Samsung навярно знаете, че тези смартфони нямат нощен режим. Те имат опция за правене на снимки при ниска осветеност на сцената, но всичко става автоматично и няма никакви настройки.

Според изтеклата в уеб пространството информация, в края на април или в началото на месец май ще излезе обновяване за всички смартфони Galaxy S10 от целия свят, което ще добави нощния режим. Според уеб изданието SamMobile, въпросният ъпдейт, включващ и априлското обновяване по безопасността, вече е изпратен в Швейцария и се очаква през следващите няколко дни да го получат и потребителите на други държави.

Благодарение на нощния режим с помощта на Galaxy S10 ще могат да се правят снимки с продължителна експозиция по всяко време на денонощието. Това не е точно нова функция, но нощният режим ще даде възможност на потребителите самостоятелно да избират необходимите фотографски параметри. Досега това нямаше как да стане и алгоритмите на смартфона напълно автоматично подбираха тези параметри.

Очаква се нощният режим да позволи заснемането на по-качествени снимки при ниска осветеност на сцената. Това е просто една допълнителна и незадължителна възможност, но повечето флагмански смартфони имат такъв режим. Например Huawei P30 Pro и Pixel 3 предлагат тази опция и когато се налага, потребителите я използват.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
1 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
1 Автори на коментарите
Мирослав Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Мирослав
Мирослав

Не само серията Huawei p30, а всички по-стари серии които са с изкуствен интелект я имат. Но за да работиш с ръчните настройки, ми се струва, че малко от малко трябва да си запознат с цифровата фотография. Аз си ползвам автоматичният режим плюс множество ефекти, стават просто перфектни!