Samsung ще заобиколи забраната за продажба на смартфони в Европа

3
34

Южнокорейският производител Samsung е открил как по законен начин да заобиколи решението на съда в Хага за забрана на продажба на смартфоните Galaxy S, S II и Ace в Европа, пише Samsung Hub. Корейците просто ще премахнат от устройствата спорното приложение, което стана причина за строгото решение на съда. Става дума за фотоалбум, използващ способ за превъртане на изображенията, патентован от компанията Apple.

Според експерти, решението на холандския съд всъщност може да се възприема като победа за Samsung, тъй като всички обвинения от страна на компанията Apple за копиране на нейния дизайн на практика са били отхвърлени, а удовлетворените претенции на американската корпорация са незначителни.

Снощи представители на ръководството на Samsung съобщиха също, че южнокорейската компания възнамерява да стане най-големият производител на мобилни телефони и смартфони в света. За тази цел тя планира по-интензивна инвазия на развиващите се пазари, като предлага на тях бюджетни устройства.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Naminator_X_
Naminator_X_

In your face 😀

Lorenar
Lorenar

In Apple’s a*s:clap:

UnderDark
UnderDark

..Става дума за фотоалбум, използващ способ за превъртане на изображенията, патентован от компанията Apple.

Май за бой са патентните бюра.Давали са патенти за какво ли не.Може ли способ за превъртане на снимки да е интелектуална собственост?