Южнокорейската корпорация Samsung е най-големият производител на мобилни устройства в света, а нейните продукти са много популярни по целия свят. Тази марка предлага телефони от голямо разнообразие и ценови категории, вариращи от изключително евтини до такива, които струват много пари. Всички съвременни модели телефони на компанията се предлагат с фирмения фърмуер One UI, а той от своя страна е базиран на Android от Google. Колкото и да се стараят служителите на южнокорейската корпорация, те не могат да предвидят и открият всички недостатъци на платформата, така че те постоянно се сблъскват с различни трудности, свързани с проблемите на сигурността и безопасността на личните данни.

Специално, за да се справи с това, Samsung през януари 2016 г. създаде и стартира програма, наречена Mobile Security Rewards Program, в рамките на която предлага на всички да получат парично обезщетение. Този експериментален проект все още е действащ и явно ще остане постоянен. За целта, всеки може да получи награда с впечатляващ размер, помагайки на производителя на смартфони да направи своите продукти по-стабилни, сигурни и надеждни. Сега, когато тази програма за парични стимули е станала постоянна, жителите на Украйна, Европа, САЩ и другите страни могат да получават пари от компанията, като ограничения в това отношение няма.

За да получите парично обезщетение, трябва да уведомите южнокорейската корпорация за всяка неизправност в нейния софтуер, която е свързана със сигурността на личните данни. В същото време е важно да се вземе предвид, че проблемът трябва да се съдържа в най-новата версия на който и да е фирмен софтуер и, наред с другите неща, трябва да бъде в актуален модел телефон, който все още получава всякакви актуализации, дори и ако това е просто пач за защитата на системата. Парично възнаграждение получава само първият потребител, който съобщи за определен проблем, така че ако намерите такъв, не бива да отлагате информирането на компанията. За да получите пари, трябва да посетите официалния сайт на програмата Mobile Security Rewards Program и след това да попълните специалната анкета.

Размерът на обезщетението варира от 200 до 200 000 долара, тоест, просто казано, дори можете да получите огромна сума пари, което от своя страна ще позволи на всеки да промени живота си към по-добро, защото това в най-добрия случай ви позволява да си купите апартамент, автомобил, най-новото електронно устройство и много други. Всеки има шанс да получи пари от Samsung и за това, бидейки собственик на фирмен смартфон, трябва да уведомите компанията за всяка неизправност в софтуера. Ако уязвимостта  бъде потвърдена, ще бъде заличена в рамките на 90 дни, като точния срок зависи от степента на нейната сложност. Паричните средства се изплащат по банкова сметка, а подробности можете да получите на официалния сайт на програмата Mobile Security Rewards Program.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари