Samsung ще пусне два Galaxy S6 модела на MWC?

0
111

С наближаването на премиерата на следващия флагман на Samsung, спекулациите около плановете на компанията се увеличават, като най-новият слух е, че ще видим не един, а два Galaxy S6 смартфона.

Това трябва да стане по време на Mobile World Congress през месец март.

Разликата между двата модела ще бъде в това, че единият е изработен от метал, а другият ще има извит дисплей, подобен на този на Galaxy Note Edge.

Все още не е ясно дали първият вариант ще бъде изцяло от метал или само ще има такива елементи. Така например, Galaxy Alpha използва метал и пластмаса, докато по-новата серия Galaxy A е изцяло от метал. Това подсказва, че е по-вероятно да видим изцяло метален корпус, но явно ще трябва да изчакаме потвърждение.

Ако анонсът дойде по време на MWC, това означава, че най-вероятно премиерата на апаратите ще стане през април, тъй като по традиция Samsung обявява своите флагмани около месец преди да ги пусне в продажба.

Успоредно с това слуховете твърдят, че Samsung подготвя и нов умен часовник, който да бъде конкурент на Moto 360. Той трябва да има по-кръгъл дизайн и също да бъде показан на MWC. Първите умни часовници с Android Wear бяха квадратни, но именно Moto 360 и LG G Watch R изостриха апетита за закръглен дизайн.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари