Samsung Galaxy A11 се появи в сайта на FCC

1
2104

Samsung продължава да обновява своя А серия и подготвя анонса на следващата версия на Galaxy A10. Това става ясно от публикуваната информация в сайта на Федералната комисия по комуникациите на САЩ (FCC).

В уеб сайта се вижда, че сертификат е получил смартфон с индекс SM-A115F, захранването на който се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 4000 mAh. Скицата показва как изглежда предния панел на мобилното устройство. Може да се каже, че това е смартфон от среден и дори нисък клас с тройна основна камера и скенер за пръстови отпечатъци на задния панел. Не се знае резолюцията на оптичните сензори на тази камера, но имаше само едно изтичане на информация, че единият от тях ще бъде с резолюция 2 МР и ще е предназначен за макроснимки.

Според появилата се преди това информация в уеб пространството, Samsung Galaxy A11 ще се базира на системата върху чипа Snapdragon 625/626 или Exynos 7884. Смартфонът ще разполага с 2 GB оперативна памет, 32 GB флаш диск и ще работи под управлението на операционната система Android 10 с фирмения потребителски интерфейс One UI 2.0. Ще се предлагат модели с черен, бял, червен и син цвят на корпуса.

Пазарните анализатори са на мнение, че смартфонът Samsung Galaxy A11 ще излезе на пазара през месец март – една година след излизането на Galaxy A10.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
_nib_
_nib_

Рам 2гб…..Чи тоооо….1 и 9 ще е заета само от техните вградени глупости.Чудно мий….кък некой хамериканец….олежал се….затлъстял….не се е сетил да ги съди за техните вградени приложения.Било то fit или друго.