Samsung Galaxy Bloom? Течове разкриват нов сгъваем смартфон от Samsung

0
388

Вече чухме слухове, че Samsung работи по нов вид сгъваем смартфон, който значително се различава от вече представения първоначален Galaxy Fold, който се сгъва вертикално и наподобява (но само наподобява) сгъването на възродения Motorola Razr. Въпросните слухове дойдоха от самия южнокорейски технологичен гигант в концептуално видео, което беше пуснато през октомври 2019 г.

Сега телефонът изглежда по-реален от всякога, като според съобщения компанията разкри устройство, наречено Samsung Galaxy Boold. Според информацията, устройството е било демонстрирано на тайна среща, проведена на CES 2020 през нощта… Звучи мистериозно?

Според преведения на английски доклад, изпълнителният директор на Samsung Ко Кой е обяснил на присъстващите, че черпи вдъхновение за дизайна на Galaxy Boold от френската козметична компания Lancome, която е известна със своите компактни пудриери наподобяващи пирамиди, които се сгъват по дължина, а не по ширина както първоначалната версия на Galaxy Fold.

Към момента, за жалост няма никаква друга налична информация за какво става дума, но определено Samsung са преразгледали разбиранията си за сгъваемо устройство. Припомняме, че компанията от години работи над сгъваем смартфон, като първият такъв трябваше да бъде представен през март миналата година, но поради инженерен дефект в сгъващата панта, стартът на устройството бе отложен до есента на 2019 г. и към момента устройството се радва на популярност на пазара, но според мнозина то е много далеч от това, което трябва да бъдат истински фунсционалните сгъваеми смартфони.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари